18 de desembre 2006

Acord entre els sindicats CIG i CSC

Aquest dimarts 19 de desembre es presentarà públicament en roda de premsa l’acord a què han arribat les federacions del sector serveis de la CIG (Confederación Intersindical Galega, (CIG) i la Intersindical-CSC.
L’objectiu principal de l’acord és el compromís a una crida conjunta en els següents termes:
- Que els treballadors i treballadores catalanes que visquin a Galiza i desenvolupin la seva tasca al sector de serveis participin activament en tots aquells processos electorals que els afectin i participin a les candidatures que presenti la Confederación Intersindical Galega (CIG).
- Que els treballadors i treballadores gallegues que visquin a Catalunya i desenvolupin la seva tasca al sector de serveis participin activament en tots aquells processos electorals que els afectin i participin a les candidatures que presenti la Intersindical-CSC.

L’acte tindrà lloc a les 19,30h a la seu del sindicat català, a l’Av. Portal de l’Àngel, 38, 1r pis, de Barcelona, i comptarà amb la presència del Secretari Nacional de Serveis de la CIG, Paulo Paio Rubido, i del Secretari General de la Federació de Serveis de la Intersindical-CSC, Ramon Sancho.